Maak je bridal look compleet met Karolin Van Loon

Head-turning jewellery and a fine manicure

 

Head-turning jewellery

Juwelen maken je look compleet. Of je nu de bruid bent of de gast, je wilt er op je best uitzien op deze speciale dag. Laat hoofden draaien met de unieke stukken van Karolin Van Loon.

Bij Karolin shop je online of maak je een persoonlijke afspraak (alleen of met je vriendinnen) in haar studio annex showroom. Karolin begeleidt je persoonlijk in het kiezen of samenstellen van jouw uniek juweel. Een afspraak maak je eenvoudig via studio@karolin.be. 

 
 

A fine manicure

Van het vasthouden van het boeket tot het jawoord waarbij je de ring draagt, doorheen de grote dag worden je handen als bruid vaak vastgelegd op beeld. Met de nude tinten van Karolin Van Loon creëer je een stijlvolle en verzorgde manicure zonder de aandacht af te leiden. 

 
 

Praktische info

De juwelen en nagellakjes zijn te koop via de webshop karolinvanloon.com
Raadpleeg hier de technische fiche van de nagellakjes.


Over Karolin Van Loon

Karolin Van Loon werkte tien jaar als (interieur)architect toen ze in 2014 besloot om een carrièreswitch te maken. In haar juwelencollecties werkt ze voornamelijk met agaat geode, een steen die uit vulkanische rotsen wordt ontgonnen. Wanneer je deze steen doormidden snijdt, onthult ze de meest prachtige kleuren.

Om de ruwe schoonheid van de steen extra te benadrukken, omringt Karolin deze met kleine diamantjes. Het contrast tussen de diamanten en de agaat geode weerspiegelt voor haar de twee kanten in elke vrouw: zacht en vrouwelijk enerzijds, krachtig en charismatisch anderzijds.

Karolin werkt volgens het korte-keten-principe, zonder extra tussenpersonen. Hierdoor bewaart ze de controle over de kwaliteit en prijs van haar unieke juwelen. Karolin selecteert alle agaatstenen persoonlijk op de plaats waar ze ontgonnen worden en werkt sinds dag één nauw samen met een vast atelier in Antwerpen.

 
Website: https://karolinvanloon.com
Instagram: @karolinvanloon


Persvragen? Contacteer ons via hello@stillebliksem.be of 0465 04 60 92.
Nieuwsgierig naar meer?
Bekijk alle persberichten van Karolin Van Loon.

Vorige
Vorige

CRUSH: de nieuwe collectie  King Comf-kimono's

Volgende
Volgende

De moedermelkjuwelen van Elisa Lee: van speelse boobies tot bijzonder subtiel