Let’s make it happen

 
 

Ben je zelfstandig of werk je als communicatie- of marketingmedewerker bij een bedrijf? Wil je groeien door de juiste stappen te zetten op vlak van social media? Let us guide you. In deze workshops delen wij onze kennis en helpen we je op weg doorheen verschillende topics.

workshop-social-media-instagram-linkedin.jpg
 
 

Workshop: social media strategie

Het is meer dan ooit belangrijk om als bedrijf of merk aanwezig te zijn op social media, maar hoe doe je dat goed? Tijdens deze workshop van één dag leer je de basis over sociale media strategie en contentplanning, hoe je kunt leren van je concurrenten en welke kanalen voor jou relevant zijn. De ideale basis om een plan op te stellen en aan de slag te gaan met verschillende profielen.

Workshop: wegwijs door LinkedIn

Je weet dat je actief zou moeten zijn op LinkedIn, maar je begrijpt er eigenlijk niet zo veel van. Herkenbaar? Dan helpen we je graag op weg in deze workshop van een halve dag. Samen overlopen we waarom LinkedIn interessant is voor jou en gaan we stap voor stap door de mogelijkheden die dit platform biedt. Nadien kun je met gemak je online netwerk inzetten voor professionele doeleinden.

Workshop: aan de slag met Instagram

Instagram als sociale mediaplatform is voor velen onmisbaar. Maar er praktisch mee overweg kunnen én ook nog eens inspirerende posts creëren is niet altijd zo makkelijk. In deze workshop van een halve dag gaan we samen met jou aan de slag om je wegwijs te maken door de mogelijkheden van Instagram voor je bedrijf - van een mooie feed tot interactieve Instagram Stories.

Hands-on inhouse trainingen op maat

Wil je liever een van deze workshops inhouse bij je bedrijf organiseren, om voluit te focussen op jouw werknemers en jullie verhaal? Of zit je met specifieke vragen over communicatie en/of social media en wil je een training die daarop inpikt? Dat kan ook. Op basis van een telefonische intake stellen wij een training op maat samen. Eentje waarna je team meteen aan de slag kan.