p.0 Olive Oil

 

P.0 olijfolie: het vloeibare goud van Puglia trekt de wereld in

Diep in het zuiden van Italië - Puglia - creëert de familie Menga-Rathmann met liefde voor de natuur sinds 1930 duurzame extra vergine olijfolie. Decennialang was de olijfolie een goed bewaard geheim in Puglia. Het vloeibare goud vond je enkel op de lokale markten van Apulië, maar daar komt nu verandering in.

Extra vergine olijfolie mag niet ontbreken in een gezonde keuken waar pure smaken centraal staan. De olijfolie p.0 wordt koud geperst en op een natuurlijke manier verkregen, waardoor ze boordevol smaak zit en kwaliteiten heeft die de gezondheid bevorderen. De naam p.0 verwijst naar het pure karakter van de olijfolie (puro), maar ook naar de zuurtegraad die dichtbij nul ligt. De familie Menga-Rathmann oogst en verwerkt de olijven vakkundig waardoor de olijfolie de zuurtegraad van minder dan één graad bevat (tot amper 0,4!). De olijfolie smaakt intens en zuiver, zonder bewaarmiddelen of extra smaak- en kleurstoffen - precies zoals de natuur het bedoeld heeft.  

In liefdevolle samenwerking met Eva Raffaella Menga.

Opdracht: Copywriting Nederlands + Engels | Storytelling | Persbericht