Bulthaup

 

Geometrische schoonheid

Met een architect aan het hoofd van het gezin had deze familie een duidelijke visie voor ogen: de twee aparte entiteiten keuken en eetkamer moeten in elkaar overvloeien tot een samenhangend geheel. Een leefruimte zo puur dat ze de aanpalende binnentuin in het daglicht zet.

Vanuit het concept van het lange dressoir ontstond een keukenmeubel dat naadloos van keuken- naar lagergelegen eetgedeelte doorloopt. De indeling ervan creëert een ritmisch effect, terwijl de lichtstrook in het plafond het wandmeubel volgt en de ruimte extra verlengt. De strakke b3-collectie verbergt alle overbodige elementen, waarbij de dampkap in het plafond verwerkt is en druktoetsen handgrepen overbodig maken.

Opdracht: Copywriting Nederlands | Booklet

CopywritingKatrien Meermans