Lien Hereijgers

Juweelontwerpster gespecialiseerd in composiet juwelen.

Alle details zijn bewust een tikkeltje robuuster, wat de juwelen een zekere eigenzinnigheid geeft.

  Bezoek website  | Photo: Lien Hereijgers

Bezoek website | Photo: Lien Hereijgers

Hoe we hebben geholpen: we verloren haast de tijd uit het oog tijdens onze ontmoeting met Lien. Onze gedeelde passie voor eenvoud en haar liefde voor de ambacht waren de perfecte combinatie voor een goed gesprek. Op basis van ons gesprek en een SEO-analyse penden we haar verhaal neer, schreven we nieuwe collectieteksten en namen we haar FAQ onder handen, zowel in het Nederlands als het Engels. 


Essentiel Antwerp

Belgisch modemerk dat fashion en fun combineert.

This is the winter of miracle and wonder. Essentiel Antwerp’s winter collection lures you away from home to eccentric times.      

Hoe we helpen: de meest kleurrijke briefings ontvangen we van de ontwerpers van Essentiel Antwerp. We schrijven persberichten voor de vrouwen- en mannencollectie die niet enkel de key pieces opsommen, maar je meenemen naar een heel nieuwe wereld.


Caroline De Cuyper

Voor gelukkige momenten die al je zintuigen bespelen.  

Ik wil mensen verwonderen.
Van de eerste blik
die ze in de ruimte werpen
tot de laatste hap.

Hoe we hebben geholpen: Caroline haar liefde voor smaak, een inspirerend interieur en haar eigenzinnige karakter leidden tot een betoverend concept dat je niet snel los laat. We keken vol belangstelling toe tijdens haar creatieproces, voerden gesprekken die in onze herinnering blijven hangen en vertaalden dit alles in boeiende teksten voor haar nieuwe website. In samenwerking met Joyce Vanhommerig


Annelies Timmermans

Belgische maker van lederen handtassen en accessoires.

Choose well and fill yours with years of memories.

Hoe we hebben geholpen: Annelies neemt binnenkort (tijdelijk) afscheid van haar handtassenlabel, maar verdwijnt zeker niet uit ons hart. We ondersteunden Annelies met de planning en copywriting van haar social media posts en op basis van onze contentkalender wist ze precies wanneer ze een mailing of persbericht - dat wij neerpenden - moest uitsturen. Onze mailings maakten haar klanten blij en onze persberichten vielen door hun persoonlijk karakter op bij de pers.


Elisabeth

Een bijzondere winkel in hartje Brussel die het hoogste artisanaal zoet in België verzamelt

A crackling sensation of crunchy almonds.      

Hoe we helpen: we verzorgen verrassende oneliners voor bijzondere momenten. In samenwerking met Wilderzicht dat instaat voor de verpakkingen. 

  Bezoek website  | Foto: Elisabeth

Bezoek website | Foto: Elisabeth


  Bezoek website  | Photo: La Petite Rooze

Bezoek website | Photo: La Petite Rooze

La Petite Rooze

Belgisch merk gehaakte juwelen, kleine accessoires en luxury handmade crochetwear.

Met een duurzame benadering en liefde voor het vak verwezenlijk je de mooiste dingen.      

Hoe we helpen: Rita is het kloppend hart van La Petite Rooze en een pareltje met een duidelijke visie. We schreven niet alleen haar verhaal uit, maar ondersteunen Rita blijvend in haar communicatie. Zo brachten we de lancering van haar eerste babycollectie Liena onder de aandacht via persoonlijke brieven gericht aan verkooppunten, een blogpost en een social media campagne.


ANSO

Styliste en intuïtieve denker.

Fashion is a kaleidoscope where the bold and gloomy melt together. I embrace the slow, and dance with the hasty.

Hoe we hebben geholpen: Anne-sophie straalt stijl uit. Elk detail klopt en voelt nooit over-the-top. Haar liefde voor mode, oog voor trends, sprankelende persoonlijkheid en visie vertaalden we in weloverwogen en gestileerde woorden voor haar website.


La fille d'O

Belgisch avant-garde lingeriemerk dat je lichaam ondersteunt en je diep vanbinnen sterkt.

I am not fierce, yet I belong here.

Hoe we helpen: we brengen structuur in Murielle Victorine Scherre haar dromen vol woordenstromen. Op aanvraag reviseren we collectieteksten, persberichten en andere storytelling. We doen dit steeds met zorg en aandacht voor Murielle haar persoonlijke schrijfstijl.  


Veronique

Juweelontwerpster met een passie voor verhalen.

Ik hou van een ‘less-is-more’ uitstraling waarbij eenvoud de ultieme verfijning vormt.      

Hoe we hebben geholpen: Veronique begeesterde ons met haar verhaal en liefde voor vakmanschap. Zo fijn als zij te werk gaat, selecteerden wij onze woorden voor haar website.


Sofie Dumont

Belgische chef en mama die lekkere recepten voor gezellige momenten creëert. 

Met smakelijke recepten wil ik inspireren tot momenten van rust en ontspanning.

Hoe we hebben geholpen: bij de lancering van haar online receptenvideo's ondersteunden we Sofie met storytelling en stippelden we een content marketingstrategie uit, die we vertaalden in haar social media en mailings. Om haar passie te verspreiden, gebruikten we een snuifje online marketing, zonder de kern van haar verhaal uit het oog te verliezen.


Bulthaup

Leefruimte- en keukensystemen die vorm geven aan je leefwereld. 

Geometrische schoonheid.

Hoe we hebben geholpen: bedachtzaam selecteerden we de juiste woorden om de passie en het vakmanschap van bulthaup Brugge te omschrijven. We interviewden Jan en Jeanne en schreven hun verhaal en enkele casestudies neer voor een speciale booklet.


komen je toon, taal, looks en acties niet overeen?
We helpen je graag.