Become part of the moment with valuable content 

 

Shape your story

CONTENT MarketingSTRATEGIE

We luisteren naar wie je bent, wat je doelstellingen zijn en wie je wilt bereiken. Waarom ben jij relevant en hoe inspireer je de juiste mensen op het juiste moment? Er zijn namelijk heel wat raakpunten tussen het moment dat iemand voor het eerst met je kennismaakt en het moment dat hij of zij een aankoop doet of zelfs een loyale brand ambassador wordt.

Op basis van een interactieve workshop stellen we een content marketingstrategie op waarin we digitale marketing combineren met creatieve content, en rekening houden met de verschillende emoties die mensen ervaren in de verschillende fases. Met de juiste focus, strategie en tactieken helpen we je groeien.

CONTENT CREATIE

Met kwalitatieve én relevante content versterken we je verhaal visueel. We creëren sfeervolle content op maat van de mensen die jij wilt bereiken, content die inspeelt op het gevoel, vragen waar mensen mee zitten en content die doet verlangen. In lijn met jouw branding selecteren we in ons netwerk de juiste fotografen, video creators, set designers en/of vormgevers om jouw unieke visuele stijl te definiëren.

SEO-ADVIES & Analyse

Een hogere ranking in de zoekresultaten vergroot je geloofwaardigheid en authoriteit. Maar die plaats organisch bereiken, vraagt tijd en een doordachte SEO-aanpak.

Een keyword analyse levert een keyword longlist op waar onze copywriters meteen mee aan de slag kunnen om jouw website of blogstrategie te verbeteren. Voor wie graag nog een stap verder gaat is er een uitgebreide SEO-audit. Hierin brengen we de inhoudelijke en technische SEO van je website in kaart en verzamelen we onze aanbevelingen.

STORYTELLING & COPYWRITING

Je verhaal is net zo belangrijk als je visuele identiteit. En wij geloven dat goede storytelling begint bij oprecht luisteren. Wij schrijven uit liefde voor taal en de verbeelding, met aandacht voor jouw visie. We schrijven je verhaal en vertalen dit naar waardevolle en authentieke blogposts, newsletters, website copy, persberichten, social media posts …


Share your story

PR: PRESS & BRAND Ambassadors

Authenticiteit vertaalt zich niet in het aantal volgers, maar in een oprechte band met het merk. Daarom bepalen we per merk en campagne welke persoonlijkheden bij je passen en hoe zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Ook de pers benaderen we graag op een persoonlijke manier.

Digitale MARKETING

Als inbound pr-bureau zorgen we ervoor dat je online marketing activiteiten inhaken op je andere communicatie. Op basis van je doelstellingen, budget en storytelling stellen we een online marketingplan op dat zowel op korte als lange termijn resultaten oplevert.

SOCIAL MEDIA

Wij kiezen steeds voor een doordachte aanpak, waarbij emoties het hart vormen van alles wat we creëren. Analytics zijn belangrijk, maar wat ons vanbinnen raakt is net zo waardevol omdat het betrokkenheid creëert. We staan je bij met persoonlijk advies en ondersteunen je in de uitvoering.

EVENTS

Een event is voor ons meer dan een mooi plaatje. Afhankelijk van wat we willen vertellen, kiezen we voor een kleine, persoonlijke benadering of een ware beleving. Hoe warmer de herinnering, hoe groter de verbondenheid.


Our way of working

THE CONVERSATION

‘Goed luisteren vereist inleving en het achterwege laten van vooroordelen.’ Met deze gedachte van Connie Palmen beginnen we iedere conversatie. En alvorens we starten met een project, nemen we de tijd voor een of meerdere goede gesprekken. Pas als we goed begrijpen waar jouw merk voor staat en waar je naartoe wilt, kunnen wij een toegevoegde waarde creëren. Een persoonlijke connectie tussen jou en ons is hierbij ontzettend belangrijk.

THE PLAN

We evalueren de kennis die we vergaarden en identificeren opportuniteiten. We creëren niet alleen verhalen, maar stellen ook een strategisch plan op om die verhalen te verspreiden. We focussen hierbij op een inbound pr-aanpak waarbij we jouw doelgroep inspireren door de juiste content op relevante kanalen aan te bieden. Dit plan vormt de blauwdruk van alles wat we verder samen ondernemen.

THE EXECUTION

Alles wat we uitvoeren moet bijdragen aan de beleving van je merk en de vastgelegde doelstellingen. Samen met ons ervaren netwerk staan wij in voor creatieve content creatie. Van storytelling en copywriting van websites, blogposts en newsletters tot fotoshoots en video’s. We managen je social media kanalen en geven je verhaal een boost met online marketing (SEO en social media advertising) of oprechte brand ambassadors. Bij een event bespelen we graag alle zintuigen en hebben we aandacht voor de juiste nuances.


Komen je toon, taal, looks en acties niet overeen? We helpen je je verhaal uitdragen.