Become part of the moment with valuable content 

 

1. Shape your story

CONTENTSTRATEGIE

Waarom ben jij relevant en hoe inspireer je de juiste mensen op het juiste moment? Er zijn namelijk heel wat raakpunten tussen het moment dat iemand voor het eerst met je kennismaakt en het moment dat hij of zij een loyale brand ambassador wordt. Mensen ervaren ook heel wat meer emoties dan pure bliss, maar hoe haak je hierop in als merk? Met de juiste focus, strategie en tactieken helpen we je groeien.

CONTENTCREATIE & Art Direction

We helpen je een eigen beeldtaal creëren die de juiste look & feel ademt en jouw verhaal versterkt. Onze bevriende fotografen, videocreators, setdesigners en vormgevers zijn net zoals ons toegewijd en gepassioneerd door hun vak. Met oog voor detail zetten we samen een unieke visuele stijl neer.

STORYTELLING & creative writing

Je verhaal is net zo belangrijk als je visuele identiteit. Wij geloven dat goede storytelling begint bij oprecht luisteren en de schoonheid en kracht van weloverwogen woorden. Wij schrijven uit liefde voor taal en de verbeelding, met aandacht voor jouw visie. We bieden zowel long als short copy aan: editorials, blogposts, newsletters, sales mailings, website copy, persberichten, social media posts …

SEO-ADVIES & Analyse

Een hoge ranking in de zoekresultaten is zoals een gouden medaille. Maar die eerste plaats organisch bereiken, vraagt tijd en een doordachte SEO-aanpak. Wij helpen je van een straightforward keywordanalyse tot een diepgravende SEO-audit.

pr-bureau-gent.jpg
freelance-copywriter.jpg

2. Share your story

SOCIAL MEDIA

Emoties vormen het hart vormen van alles wat we creëren, ook onze social media posts. Hier brengen we je visuele identiteit en tone & voice samen, en tonen we het karakter van je merk. Analytics zijn belangrijk, maar wat ons vanbinnen raakt is net zo waardevol omdat het betrokkenheid creëert. We staan je bij met persoonlijk advies en ondersteunen je in de uitvoering.

PR: PRESS & brand ambassador programs

Mensen vertrouwen tips van andere mensen meer dan de marketingboodschap van een merk. Vooral echte brand ambassadors die ervaringen delen vanuit hun liefde voor een merk. Niet het aantal volgers is hierbij belangrijk, maar de oprechtheid van de verteller. Die persoonlijke touch hanteren wij ook graag in onze persrelaties.

Digitale MARKETING

Als inbound pr-bureau zorgen we ervoor dat je digitale marketingactiviteiten inhaken op je andere communicatie. Op basis van je doelstellingen, budget en storytelling stellen we een digitaal marketingplan op en streven we naar de beste resultaten, zowel op korte als lange termijn.


Our way of working

THE CONVERSATION

‘Goed luisteren vereist inleving en het achterwege laten van vooroordelen.’ Met deze gedachte van Connie Palmen beginnen we iedere conversatie. En alvorens we starten met een project, nemen we de tijd voor een of meerdere goede gesprekken. Pas als we goed begrijpen waar jouw merk voor staat en waar je naartoe wilt, kunnen wij een toegevoegde waarde creëren. Een persoonlijke connectie tussen jou en ons is hierbij ontzettend belangrijk.

THE PLAN

We evalueren de kennis die we vergaarden en identificeren opportuniteiten. We creëren niet alleen verhalen, maar stellen ook een strategisch plan op om die verhalen te verspreiden. We focussen hierbij op een inbound pr-aanpak waarbij we jouw doelgroep inspireren door de juiste content op relevante kanalen aan te bieden. Dit plan vormt de blauwdruk van alles wat we verder samen ondernemen.

THE EXECUTION

Alles wat we uitvoeren moet bijdragen aan de beleving van je merk en de vastgelegde doelstellingen. Samen met ons ervaren netwerk staan wij in voor creatieve content creatie. Van storytelling en copywriting van websites, blogposts en newsletters tot fotoshoots en video’s. We managen je social media kanalen en geven je verhaal een boost met online marketing (SEO en social media advertising) of oprechte brand ambassadors. Bij een event bespelen we graag alle zintuigen en hebben we aandacht voor de juiste nuances.


Komen je toon, taal, looks en acties niet overeen? We helpen je je verhaal uitdragen.