Dominique Peeters

 
Bezoek website  | Foto: Dominique Peeters

Bezoek website | Foto: Dominique Peeters

“Ongelezen e-mails, gemiste oproepen, een oneindige to-do lijst en een agenda die uitpuilt. Je holt achter je kostbare tijd aan en komt na een drukke werkdag later dan gepland thuis. Je reflectie in de spiegel kijkt je uitgeput aan. Tijd of zin om dan te sporten is er niet en dat straalt je lichaam uit. Eigenlijk wil je gewoon weer graag zien. Je weet niet hoe, maar er moet iets gebeuren.  

Dominique Peeters begeleidt je persoonlijk volgens het Superfecta principe: insights, sports, nutrition en coaching. Hij stelt een sport- en voedingsschema op maat samen en niet enkel op basis van je leeftijd, gewicht en vetpercentage. Jouw levensstijl, voedingsgewoontes, bewegingspatronen, fysieke mogelijkheden en huidige conditie bepalen mee hoe jouw schema eruit ziet. 

Dominique vermijdt bewust standaard trainingsschema’s omdat hij uit eigen ervaring weet dat de combinatie van een strikt dieet, een genadeloos sportschema en een hectische levensstijl niet evident is. Altijd eerlijk en met respect voor wie je bent, begeleidt hij je stap voor stap tot je lichaam en geest opnieuw in balans zijn. Tot je weer blaakt van zelfvertrouwen. 

Graag zien, dat begint bij jezelf.”

Opdracht: Copywriting Nederlands i.s.m. Glossy

Website | Brochure

 
CopywritingKatrien Meermans