Back to All Events

De schoonheid van het goede gesprek

  • Caroline de Cuyper 23 Herentalsebaan Deurne, Vlaanderen, 2100 Belgium (map)

Vaak zijn we ons niet bewust van de reden waarom een gesprek niet goed loopt, en wat onze eigen rol daarin is. Onze manier van luisteren en praten heeft invloed op de personen waarmee we in gesprek zijn. Maar hoe kom je tot een goed gesprek en wat maakt het tot een inspirerend gesprek?

Samen met Greenpoint.be nodigt Stille Bliksem daarom Rosi Dhaenens uit voor de workshop ‘De schoonheid van het goede gesprek'. 


Wat mag je verwachten

Onder leiding van Rosi zullen we een dag lang focussen op de impact die wij als persoon hebben op de aard van de gesprekken die we dagelijks voeren. Op deze dag leer je je bewust worden van je eigen manier van interacteren, maar ook van de processen en kleine interventies die invloed hebben op persoonlijke of groepsgesprekken en hoe je dit in de praktijk brengt.

Maximum 12 deelnemers

 

Een inspirerende locatie

Voor deze workshop kozen we de prachtige eventruimte van Caroline de Cuyper. Het huis van Caroline is een verborgen parel met open keuken en ruim en gezellig terras vlakbij Antwerpen. Zij zorgt voor een passende sfeer en verwent ons ‘s middags met een voedzame lunch boordevol sensationele smaakcombinaties.

 

Prijs

  • 350 euro, excl. btw

 

Betaling

Betaling gebeurt via bankoverschrijving. Je inschrijving is pas geldig nadat we je betaling goed hebben ontvangen. Je krijgt hiervan een bevestiging via e-mail. Heb je graag een factuur? Vermeld dan bij inschrijving je facturatiegegevens zodat wij een officiële factuur kunnen opstellen.   

Wil je je inschrijving annuleren? Stuur dan een e-mail naar hello@stillebliksem.be. Hierna ontvang je een bevestiging van je annulatie. Alle annulaties zijn onderhevig aan volgende voorwaarden:

  • Annuleer je 30 dagen of meer voor de workshop: terugbetaling van 50% van het inschrijvingsgeld.
  • Annuleer je 14 tot 30 dagen voor de workshop: terugbetaling van 25% van het inschrijvingsgeld.
  • Annuleer je minder dan 14 dagen voor de workshop: geen terugbetaling, plus betaal je 25% extra administratiekosten. 
  • Alle terugbetalingen gebeuren pas nà het plaatsvinden van de workshop.

Stille Bliksem behoudt zich het recht om een workshop te annuleren door een te laag aantal deelnemers of andere omstandigheden die een goed verloop in de weg zouden staan. Als dit voorvalt, dan krijgen alle ingeschreven personen hun inschrijvingsgeld terugbetaald. Indien de omstandigheden van die aard zijn dat een workshop op een latere datum zal plaatsvinden, dan heeft Stille Bliksem het recht om ofwel een volledige terugbetaling te doen of om de registraties te verplaatsen naar de nieuwe datum.