Back to All Events

Haal als bedrijf meer uit je social media

 • Bureau/Cuisine Brusselsesteenweg 15 9050 Melle Belgium (map)

Het is meer dan ooit belangrijk om als bedrijf aanwezig te zijn op social media, maar hoe doe je dit goed? Hoe schrijf je een catchy social media post en hoe verras je je fans? En hoe breid je je fanbase uit buiten je vrienden en familie? Misschien heb je wel verschillende profielen, maar geen strategie of planning en deel je een bonte, maar ondoordachte mix aan content.

Maak deze keer echt werk van je social media. Tijdens deze workshop zetten we de basis van je strategie uit en kijken we even naar de concurrentie. Je leert welke kanalen voor jou interessant zijn en stelt je eerste contentkalender samen.

Je beschikt over een basiskennis social media en bent er persoonlijk of professioneel actief op. Maximum 5 deelnemers.

VOOR WIE

 • Kleine ondernemingen
 • Zelfstandige ondernemers 
 • Communicatiemedewerkers  

 

WAT MAG JE VERWACHTEN

We gaan kort in op de voor- en nadelen van social media en waarom het een belangrijk onderdeel van je communicatie vormt. Samen leggen we de basis van je social media strategie vast: wie ben je, wie is je doelgroep, wat zijn je doelstellingen en wat wil je vertellen? We kijken naar de concurrentie en gaan na waarom bepaalde accounts jou aanspreken. Je leert welke kanalen voor jou interessant zijn en hoe je een contentkalender met verschillende soorten content opzet. Met onze tips voor community management leer je omgaan met zowel positieve als negatieve reacties.  

 

BEREID JE VOOR EN HAAL MEER UIT DE WORKSHOP

 • Stuur bij inschrijving een link mee naar je huidige website en actieve social media profielen.
 • Geef 3 concurrenten door die je tijdens de workshop wilt onderzoeken en 3 profielen waar jij grote fan van bent. 
 • Denk op voorhand na over de vragen: wie ben je, wie is je doelgroep, wat wil je bereiken met social media en wat wil je vertellen?
 • Breng je laptop, oplader, pen en papier mee. Zorg dat je laptop opgeladen is. 

 

PRIJS

 • 375 euro, excl. btw.
 • Inclusief koffie, thee, water, gezonde snacks en een lekkere lunch. Ben je vegetarisch of heb je een allergie? Laat het dan zeker weten bij je inschrijving.
 • Inclusief beknopte handleiding om mee naar huis te nemen.

 

OPTIONEEL

Wil je na de workshop graag feedback op je eerstvolgende acties op social media? Dat kan. Voor 125 euro, excl. btw kun je tot 30 dagen na de workshop feedback krijgen tijdens twee gesprekken via Skype of telefoon.

 

Betaling

Betaling gebeurt via bankoverschrijving. Je inschrijving is pas geldig nadat we je betaling goed hebben ontvangen. Je krijgt hiervan een bevestiging via e-mail. Heb je graag een factuur? Vermeld dan bij inschrijving je facturatiegegevens zodat wij een officiële factuur kunnen opstellen.   

Wil je je inschrijving annuleren? Stuur dan een e-mail naar hello@stillebliksem.be. Hierna ontvang je een bevestiging van je annulatie. Alle annulaties zijn onderhevig aan volgende voorwaarden:

 • Annuleer je 30 dagen of meer voor de workshop: terugbetaling van 50% van het inschrijvingsgeld.
 • Annuleer je 14 tot 30 dagen voor de workshop: terugbetaling van 25% van het inschrijvingsgeld.
 • Annuleer je minder dan 14 dagen voor de workshop: geen terugbetaling, plus betaal je 25% extra administratiekosten. 
 • Alle terugbetalingen gebeuren pas nà het plaatsvinden van de workshop.

Stille Bliksem behoudt zich het recht om een workshop te annuleren door een te laag aantal deelnemers of andere omstandigheden die een goed verloop in de weg zouden staan. Als dit voorvalt, dan krijgen alle ingeschreven personen hun inschrijvingsgeld terugbetaald. Indien de omstandigheden van die aard zijn dat een workshop op een latere datum zal plaatsvinden, dan heeft Stille Bliksem het recht om ofwel een volledige terugbetaling te doen of om de registraties te verplaatsen naar de nieuwe datum.

Earlier Event: June 8
Schrijven voor het web