Back to All Events

Schrijven voor het web

 • Bureau Cuisine 15 Brusselsesteenweg 9050 Melle (map)

Je blog en website zijn belangrijke en boeiende manieren om mensen te bereiken, dat weet je. Maar misschien lukt het schrijven niet altijd even goed, weet je niet wat je écht wilt vertellen of hoe je structuur brengt. Misschien zijn de teksten op je website gedateerd of missen ze pit, maar hoe begin je hieraan?

In deze workshop leer je via tips en oefeningen tijdens de workshop hoe je een goede headline, blogpost en teksten voor je website schrijft. We geven je zelfs enkele tips mee om je website beter te laten scoren in de zoekresultaten van Google.

Er is geen specifieke voorkennis vereist. Maximum 5 deelnemers. Zo is er voldoende aandacht voor iedereen en kunnen er veel vragen gesteld worden.


Voor wie

 • Kleine ondernemingen
 • Zelfstandige ondernemers

 • Communicatiemedewerkers

 

Wat mag je verwachten

We gaan dieper in op het algemeen schrijfproces, goede headlines, hoe je een tekst structureert en tone & voice. Je leert ook enkele SEO-basisprincipes waar je effectief zelf mee aan de slag kan. Naast theorie werk je tijdens de workshop actief aan je blog en/of teksten voor je website.

Je gaat naar huis met een praktische gids en staat weer een stap verder met je blog en/of website. 

 

Bereid je voor en haal meer uit de workshop

 • Stuur bij je inschrijving een link mee naar je huidige website, plus een link naar een blogpost indien je dit reeds hebt. 
 • Geef ook mee als je met een specifiek schrijfprobleem zit. Dan kunnen we dit mee opnemen in de workshop. 
 • Wil je tijdens de workshop graag aan je blog werken? Kies dan alvast op voorhand een onderwerp.
 • Breng je laptop, oplader, pen en papier mee. Zorg dat je laptop opgeladen is. 

 

Prijs

 • 395 euro, excl. btw

 • Inclusief koffie, thee, water, gezonde snacks en een lekkere lunch. Ben je vegetarisch, heb je een allergie of mag je geen brood eten? Laat het weten bij je inschrijving en wij zorgen voor een alternatief.

 • Inclusief beknopte handleiding om mee te nemen naar huis.

 

Optioneel

Wil je na de workshop graag feedback op je eerstvolgende blogpost? Dat kan. Voor 150 euro, excl. btw kan je tot 14 dagen na de workshop je teksten indienen en feedback krijgen via e-mail, Skype of telefoon.  

 

Betaling

Betaling gebeurt via bankoverschrijving. Je inschrijving is pas geldig nadat we je betaling goed hebben ontvangen. Je krijgt hiervan een bevestiging via e-mail. Heb je graag een factuur? Vermeld dan bij inschrijving je facturatiegegevens zodat wij een officiële factuur kunnen opstellen.   

Wil je je inschrijving annuleren? Stuur dan een e-mail naar hello@stillebliksem.be. Hierna ontvang je een bevestiging van je annulatie. Alle annulaties zijn onderhevig aan volgende voorwaarden:

 • Annuleer je 30 dagen of meer voor de workshop: terugbetaling van 50% van het inschrijvingsgeld.
 • Annuleer je 14 tot 30 dagen voor de workshop: terugbetaling van 25% van het inschrijvingsgeld.
 • Annuleer je minder dan 14 dagen voor de workshop: geen terugbetaling, plus betaal je 25% extra administratiekosten. 
 • Alle terugbetalingen gebeuren pas nà het plaatsvinden van de workshop.

Stille Bliksem behoudt zich het recht om een workshop te annuleren door een te laag aantal deelnemers of andere omstandigheden die een goed verloop in de weg zouden staan. Als dit voorvalt, dan krijgen alle ingeschreven personen hun inschrijvingsgeld terugbetaald. Indien de omstandigheden van die aard zijn dat een workshop op een latere datum zal plaatsvinden, dan heeft Stille Bliksem het recht om ofwel een volledige terugbetaling te doen of om de registraties te verplaatsen naar de nieuwe datum.

Later Event: June 8
Schrijven voor het web