Waarom LinkedIn voor start-ups onmisbaar is

Met wereldwijd een half miljard gebruikers is LinkedIn werelds grootste professionele netwerk waarbinnen je jouw start-up op de kaart kunt zetten. Het platform biedt heel wat mogelijkheden om informatie en kennis te delen met je netwerk én om je product of dienst te promoten. Dus waar wacht je op? We zoomen in op enkele features waarmee je jouw start-up op LinkedIn in de kijker zet.

Read More
Katrien Meermans
Partners in crime #1 Gus&Stella

Samen met je partner een eigen zaak starten. Voor de één een absolute no-go, voor de ander een droom die werkelijkheid wordt. Of je nu samen de eerste stappen zet of na een tijdje in de zaak van je partner stapt: met je grote liefde leven én ondernemen vraagt om vertrouwen, heldere afspraken en balans. Katrien spreekt elke maand met een ondernemend liefdeskoppel over hoe zij dit samen doen.

Read More
Katrien Meermans
5 leading ladies om mee te nemen op reis

Is vakantie voor jou ook stiekem een beetje werken? En dan bedoelen we vooral: eindelijk tijd om je te verdiepen in die berg inspiratie! Er zijn heel wat boeken, video’s en podcasts die je als starter of volleerd girlboss kunnen helpen, maar niets zo motiverend als een andere vrouwelijke ondernemer. Toch? Wij verzamelden vijf leading ladies om mee te nemen op vakantie of voor tijdens je staycation.

Read More
Katrien Meermans
Waarom hoogsensitieve personen geknipt zijn voor een leven als zelfstandige

Ben jij hoogsensitief? Dan is een job als fulltime zelfstandige de ideale manier om jezelf te ontplooien én om gelukkig te zijn. Maar velen durven de stap niet zetten, want moet je als freelancer of ondernemer niet ongelooflijk rationeel zijn? Zelfstandig copywriter Katrien, zelf hoogsensitief, is overtuigd van niet. ‘Jouw empathie en verantwoordelijkheidszin zijn net jouw grootste sterkte.’

Read More
Katrien Meermans