Paul’s Boutique. Excuse me young lady!

SEO-copywriting website. (NL) I.s.m. De Barbaren

Recht voor de raap en van knapperig verse kwaliteit: Paul’s Boutique serveert gezonde no-nonsens burgers, hotdogs, handgesneden frietjes en gevarieerde sidedish salades, mét smaakvolle vegetarische keuzes.

Een snelle hap of gezellig bijpraten met vrienden? Bij ons ben je altijd welkom en parkeer je vlot voor de deur. Op 10 minuutjes van Gent centrum is Paul’s Boutique de ideale plek voor een lekkere lunch of een damn good avondmaal.

Vers bereide (veggie)burgers & hot dogs

Best fastfood in town? DM.city van De Morgen stuurt je rechtstreeks naar Paul’s Boutique als – wij citeren – “beste hamburgerrestaurant in Gent”. Iers rundsvlees en Angus Beef van topkwaliteit vormen samen met onze meergranenbroodjes de basis van meer dan 15 hamburgers.

Mag het voor jou iets anders zijn? Proef onze kip- of visburgers of laat je verrassen door een van onze 7 veggieburgers boordevol smaak. In onze open keuken bakken we onze verschillende vegetarische burgers, vlees- en vissoorten apart en à la minute – dat spreekt voor zich. Bovendien bieden wij ook glutenvrije broodjes aan zodat iedereen kan genieten van onze homemade hamburgers.

Catering, just like homemade

Geniet zelf van je eigen feest met Paul’s Boutique Catering. Wij serveren een verse en gezonde variëteit aan hapklare burgers, hotdogs en meer hartelijks.

Benieuwd naar onze smaken? Spring binnen in ons restaurant in Gent voor meer informatie en geniet meteen van een snack of goedgevuld bord. Wij cateren jouw verjaardags-, bedrijfsfeest of evenement in regio Gent en net daarbuiten. Of bij Paul’s Boutique zelf, vlakbij het Sint-Pietersplein met veel parkeermogelijkheden voor al je vrienden en familie.

Website: paulsboutique.gent


Fotografie: © Paul’s Boutique

Illustration by: stillebliksem

Category:

Copywriting