The Juicery. Detox the body, feel the energy.

The Juicery. Detox the body, feel the energy.

Join the revolution

Bijna dagelijks lezen we tips voor een bewuster leven en een gezonde levensstijl. Hectische dagen en een constante prestatiedruk zorgen er echter voor dat we steeds minder bewegen en ongezonder eten, ook al weten we heel goed dat dit niet the way to go is.

Een snelle hap tussendoor bevat vaak niet de voedingsstoffen die wij echt nodig hebben. Ook de onregelmatige momenten waarop we misschien zelfs staand of aan onze computer eten, dragen niet bij aan ons welzijn.

Met onze cold pressed juices is tijdsnood niet langer een excuus om ongezond te leven. Op een eenvoudige en snelle manier – wij weten hoe druk je het hebt – krijgt jouw lichaam dagelijks een bom aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en enzymen. Een flesje van 500 ml bevat bij ons maar liefst 1,2 kg aan biologisch groenten en/of fruit. High five!

Dat onze ingrediënten puur en biologisch zijn, proef je. Geniet van natuurlijke smaken, zonder extra toevoegingen. Bovendien is elk sapje uitgebalanceerd volgens een specifieke werking. Nood aan meer energie, hydratie, extra weerstand of klaar voor een detox? Op onze juices kan je rekenen.

Voor de beste kwaliteit kiezen we niet enkel voor biologische producten, maar investeren wij blijvend in de beste materialen en machines. Dankzij onze Amerikaanse hydraulische koude pers bevatten onze juices wel drie tot vijf keer meer voedingsstoffen en enzymen dan andere.

Waarom cold pressed?

Cold pressed juices bevatten – in vergelijking met andere sapjes – de meeste voedingswaarden. Op geen enkel moment verhitten wij onze sapjes, wat wel gebeurt bij pasteurisatie of thuis in je blender of sapcentrifuge. Koud geperste fruit- en groentesappen hebben het grootste effect op onze gezondheid omdat ze alle mineralen, vitaminen en enzymen, die aanwezig zijn in fruit en groenten, behouden.

Biogarantie

Wij kopen al onze biologische producten zoveel mogelijk van Belgische bioboeren. Zijn bepaalde biologische groenten, fruit of superfoods hier niet verkrijgbaar? Dan letten we bij de import of de handel ervan op een eerlijke manier gebeurt.

Altijd vers

Nog voor het ochtendgloren bereiden wij op een goede beat de juices van die dag voor. Party ‘till morning, eigenlijk. Wij controleren voortdurend de kwaliteit zodat jij enkele uren later van een echt biologisch sapje geniet.

Gezond. Snel. En handmade.

Geen tijd om een gezonde maaltijd te bereiden? Onze natuurlijke juices vormen een gezonde dagelijkse aanvulling op je voeding. Een flesje van 500 ml bevat bij ons maar liefst 1,2 kg aan groenten en/of fruit. Eet dat maar eens tussendoor. Het is dus de ideale manier om je dagelijkse portie vitaminen en mineralen binnen te krijgen.

Interface en SEO-copywriting: thejuicery.be
In dienst van Code d’Or


Fotografie: © FoodPhoto

Illustration by: stillebliksem

Category:

Copywriting