The Juicery. Detox the body, feel the energy.

Interface en SEO-copywriting website. (NL) I.s.m. Code d’Or
Join the revolution

Bijna dagelijks lezen we tips voor een bewuster leven en een gezonde levensstijl. Hectische dagen en een constante prestatiedruk zorgen er echter voor dat we steeds minder bewegen en ongezonder eten, ook al weten we heel goed dat dit niet the way to go is.

Een snelle hap tussendoor bevat vaak niet de voedingsstoffen die wij echt nodig hebben. Ook de onregelmatige momenten waarop we misschien zelfs staand of aan onze computer eten, dragen niet bij aan ons welzijn.

Met onze cold pressed juices is tijdsnood niet langer een excuus om ongezond te leven. Op een eenvoudige en snelle manier – wij weten hoe druk je het hebt – krijgt jouw lichaam dagelijks een bom aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en enzymen. Een flesje van 500 ml bevat bij ons maar liefst 1,2 kg aan biologisch groenten en/of fruit. High five!

Dat onze ingrediënten puur en biologisch zijn, proef je. Geniet van natuurlijke smaken, zonder extra toevoegingen. Bovendien is elk sapje uitgebalanceerd volgens een specifieke werking. Nood aan meer energie, hydratatie, extra weerstand of klaar voor een detox? Op onze juices kan je rekenen.

Voor de beste kwaliteit kiezen we niet enkel voor biologische producten, maar investeren wij blijvend in de beste materialen en machines. Dankzij onze Amerikaanse hydraulische koude pers bevatten onze juices wel drie tot vijf keer meer voedingsstoffen en enzymen dan andere.

Website: thejuicery.be


Fotografie: © FoodPhoto
Branding: © Rik Grafiek

Illustration by: stillebliksem

Category:

Copywriting