Bulthaup. Geometrische schoonheid.

Copywriting booklet. (NL) I.s.m. Cafeine

Naast de toonzaal in Kortrijk opende het koppel Jan en Jeanne in 2005 een tweede bulthaup vestiging in Brugge. Enkele jaren later zag het koppel zich door de bescheiden oppervlakte genoodzaakt om te verhuizen naar een groter pand. Deze nieuwe locatie laat de architectuur, vernieuwing en precisie van het merk nog beter tot uiting komen.

De keukenopstellingen krijgen alle ruimte om in thuis te komen en vloeien naadloos over of zijn geïntegreerd in aangrenzende woongedeelten. Voor de invulling hiervan kiest bulthaup Brugge voor de meubels van de Deense designer Carl Hansen. Zijn ontwerpen sluiten dicht aan bij de filosofie van bulthaup die ambacht en afwerking in ere houdt. De strakke keukenmeubels van bulthaup laten de keuken zelf opgaan in de architectuur van de woning, terwijl de natuurlijke materialen een subtiele warmte creëren.

Ieder keukenontwerp vraagt om een persoonlijke aanpak omdat elke familie haar eigen levensstijl en keukengewoontes heeft. Voor zaakvoerster Jeanne en binnenhuisarchitect Bjorn begint alles met een goed gesprek dat de leefwijze en verwachtingen van de klant blootleggen. Indien voorhanden, toetst Bjorn hieraan het bestaande plan af. Hij brengt ook steevast een bezoek aan huis om een accuraat beeld te krijgen van de bestaande ruimte binnen het groter geheel. Telkens weer beogen Jeanne en Bjorn een unieke ontwerp dat perfect aansluit bij het leven van de klant.

Bulthaup Brugge waakt niet alleen over ieder detail in het ontwerp, maar adviseert ook over de verdere afwerking van de keuken als leefruimte. Voor de voorbereidende werken en de verbouwing van de plaats werkt bulthaup Brugge intens samen met gerenommeerde aannemers en ervaren vakmensen. Zij leggen de basis voor een feilloze installatie van de keukenelementen door de eigen plaatsingsdienst. Binnenhuisarchitect Bjorn volgt alle werken van begin tot einde strikt op en staat gedurende het hele werkproces in nauw contact met zowel de uitvoerders als de klant.


Fotografie: © Cafeine

Illustration by: stillebliksem

Category:

Copywriting